Okulumuz Hakkında

Telli kavak sok. No 27 29 Erenköy / Kadıköy / İstanbul 34738
 Fotoğrafı

VİZYON

Zihnipaşa İlkokulu ; “Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin…” “Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin . " Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, “Onlar” ve “biz” kavramı yerine “takım ruhuna” inansın, takım arkadaşının eksiklerini tamamlamaya çalışsın. " Her alanda bilginin gücünü yanına alsın, paylaşıma ve iş birliğine açık olsun." "Velilerimiz en önemli destekleyicimiz olsun, okulumuzun her öğrenciye ‘BİR DÜNYA’ gözüyle baktığı bilinsin." "Kendilerinden emin olsun, yanlış yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın, " Zamanın önemi kavranmış olsun ve işler “tam zamanında” ve “olması gerektiği gibi” yapılsın." "Okulumuzda herkes, her gün, daha iyiye ulaşmak için çalışsın."

MİSYON

Zihnipaşa İlkokulu ; Öğrencilerimizi, “ Lider Türkiye idealine “ ulaşmayı ilke edinen, milli ve manevi değerleri kazanmış, kendisiyle barışık ,insanî değerleri benimsemiş, değerlerini yaşayan ve yaşatan , çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip, çevresini ve sağlığını koruyabilen özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş, soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Çok Amaçlı Salon :1

Öğretim Şekli

NORMAL

Ders Başlama ve Bitiş

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

DOĞALGAZ

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine uzaklık 5 Km Erenköy tren istasyonuna ve Şemsettin Günaltay Caddesine uzaklık 200 Mt. Bağdat Caddesine. uzaklık 800 Mt.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Erenköy Mah. Kadıköy / İstanbul