İSTANBUL / KADIKÖY - Zihnipaşa İlkokulu

May

8-9-10 Mayıs tarihlerinde düzenlediğimiz kermesimize katkılarından dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

2017-2018 Öğretim yılı Geleneksel Çocuk Oyunları yarışmasında Kadıköy 1. si olan 2008 doğumlular yakan top ekibimiz 32 ilçe arasında yapılan il 1.liği yarışmasında 4. olmuştur. Öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

May

2017-2018 Öğretim yılında 11 proje ile başvuru yaptığımız "Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz Projesi" nde AÇIK MAĞAZA, BANA MEMLEKETİNİ ANLAT, KİLİTSİZ KÜTÜPHANEM, GELENEKLSEL TÜRK EL SANATLARI VE KARDEŞ OKUL projelerimiz kabul edilmiş ve sergilenmeye değer bulunmuştur. 14.05.2018 Pazartesi günü Haydarpaşa Garı´nda yapılacak olan açılış ve ödül törenine tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Kas

Öğretmenlik mesleğine gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 12.10.2017 Perşembe günü saat 13:00´da okul toplantı salonunda yapılacaktır.

Eyl

1. sınıf öğrencilerimizi sürpriz hediyelerle karşıladık. Yeni Eğitim Öretim Yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Eyl

2016-2016 Eğitim Öğretim Yılına hazırlık çalışmaları kapsamında okul tuvaletlerimizin tümünü yeniledik. Destek ve katkılarından dolayı Okul Aile Birliği´mize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

1. Sınıf öğrencilerimiz Kadıköy Toplum Sağlığı Merkezi tarafından verilen Ağız Ve Diş Sağlığı eğitimine katıldı.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Açılış Töreni

Haz

4. Sınıf öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.