İSTANBUL / KADIKÖY - Zihnipaşa İlkokulu

May

Geleneksel Anneler Günü Kermesimiz 29-30 Nisan 2-3 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Destekleri için Okul Aile Birliği üyelerimize, tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz "Ormandaki Sır" adlı tiyatro oyununu izledi. Hem eğlendi hem öğrendi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okul bahçemizde yaptığımız coşkulu bir törenle kutlandı.

Nis

10 Nisan Polis Haftası kapsamında öğrencilerimizle birlikte Göztepe Polis Merkezi´ ni ziyaret ettik. Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yılı kutlu olsun.

Mrt

Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz, öğretmenleri Yasemin GÜMÜŞ EREN rehberliğinde Ataşehir Nezahat Gökyiğit Botanik Parkı´ nı gezdiler.

Mrt

Veli Akademileri Projesi kapsamında Maltepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Gülçin KARADENİZ, velilerimize Olumlu Tutum Ve Davranışlar konulu seminer vermiştir.

Mrt

Vakıfbank´ ın katkılarıyla yenilenen konferans salonumuzun açılışı 13.03.2019 tarihinde törenle gerçekleştirildi. Törene Kadıköy Kaymakamı Sayın Dr. Mustafa ÖZARSLAN, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sadık ASLAN, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre BİLGİLİ, Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Emin ÖZCAN ve ilçemizin okul müdürleri katıldı. Yenlenen salonumuzda okulumuz 4/A Sınıfı öğrencileri mini bir tiyatro oyunu sergilediler.

Mrt

“Sıfır Atık”, israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atığın miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan atık önleme yaklaşımı olarak tanımlanan bir hedeftir. Atıkların geri dönüşüm ve geri kazanım süreci içinde değerlendirilmeden bertarafı hem maddesel hem de enerji olarak ciddi kaynak kayıpları yaşanmasına neden olmaktadır. Son yıllarda tüm dünyada bireysel, kurumsal ya da belediye genelinde sıfır atık uygulama çalışmaları yaygınlaşmaktadır.

Proje kapsamında öğrencilerimiz atık materyallerle hem etkinlik yaptılar hem eğlendiler.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 80. yıldönümünde sevgi ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Ekm

Okul başkanlığı seçimi için 3 ve 4. sınıflar sınıf temsilcileri arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Dostluk içinde tamamlanan yarışın galibi, bir önceki eğitim yılı öğrenci temsilcimiz olan 4/A sınıfı öğrencimiz Barkın Ant EMİROĞULLARI oldu. Öğrencimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Eyl

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı açılış törenimiz 17.09.2018 Pazartesi günü okul bahçemizde yapıldı.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 8 Haziran 2018 Cuma Günü okul bahçemizde yapılan kapanış töreniyle sona erdirilmiştir. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.