İSTANBUL / KADIKÖY - Zihnipaşa İlkokulu

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftasi kapsamında okulumuzda siniflarin planli bir sekilde bosaltilarak onceden belirlenen acil toplanma bölgelerinde toplanilmasi, öğrencilere can ve mal kaybının en aza  indirilmesi konularında bilgi verilerek tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Kurul Toplantısı 18 Ekim 2023 Çarşamba günü 12.00-13.00 saatleri arasında okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

Nis

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108.YILINI KUTLAR BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ RAHMET,MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ.

''ÇANAKKALE'' KONULU RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZ 4-C SINIFI ÖĞRENCİSİ ATEŞ METİN BİRİNCİ OLMUŞTUR.

BAŞARI BELGESİNİ KADIKÖY KAYMAKAMI SAYIN MUHİTTİN PAMUK'TAN  ALMIŞTIR.

Ekm

SİNEMA VE OKUMA ATÖLYEMİZ

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 8 Haziran 2018 Cuma Günü okul bahçemizde yapılan kapanış töreniyle sona erdirilmiştir. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

May

8-9-10 Mayıs tarihlerinde düzenlediğimiz kermesimize katkılarından dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

2017-2018 Öğretim yılı Geleneksel Çocuk Oyunları yarışmasında Kadıköy 1. si olan 2008 doğumlular yakan top ekibimiz 32 ilçe arasında yapılan il 1.liği yarışmasında 4. olmuştur. Öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

May

2017-2018 Öğretim yılında 11 proje ile başvuru yaptığımız "Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz Projesi" nde AÇIK MAĞAZA, BANA MEMLEKETİNİ ANLAT, KİLİTSİZ KÜTÜPHANEM, GELENEKLSEL TÜRK EL SANATLARI VE KARDEŞ OKUL projelerimiz kabul edilmiş ve sergilenmeye değer bulunmuştur. 14.05.2018 Pazartesi günü Haydarpaşa Garı´nda yapılacak olan açılış ve ödül törenine tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.