T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - Zihnipaşa İlkokulu

Zihnipaşa İlkokulu

Telefon
0 216 411 61 11
Belgegeçer
0 216 411 61 11
WEB
https://zihnipasaio.meb.k12.tr
Adres
Telli kavak sok. No 27 29 Erenköy / Kadıköy / İstanbul 34738
Vizyon
Zihnipaşa İlkokulu ; “Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin…” “Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin . " Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, “Onlar” ve “biz” kavramı yerine “takım ruhuna” inansın, takım arkadaşının eksiklerini tamamlamaya çalışsın. " Her alanda bilginin gücünü yanına alsın, paylaşıma ve iş birliğine açık olsun." "Velilerimiz en önemli destekleyicimiz olsun, okulumuzun her öğrenciye ‘BİR DÜNYA’ gözüyle baktığı bilinsin." "Kendilerinden emin olsun, yanlış yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın, " Zamanın önemi kavranmış olsun ve işler “tam zamanında” ve “olması gerektiği gibi” yapılsın." "Okulumuzda herkes, her gün, daha iyiye ulaşmak için çalışsın."
Misyon
Zihnipaşa İlkokulu ; Öğrencilerimizi, “ Lider Türkiye idealine “ ulaşmayı ilke edinen, milli ve manevi değerleri kazanmış, kendisiyle barışık ,insanî değerleri benimsemiş, değerlerini yaşayan ve yaşatan , çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip, çevresini ve sağlığını koruyabilen özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş, soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Başarılar
Öğretmen :27
Öğrenci :335
Derslik :18
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :125
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
09:00 - 14:40
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Şemsettin Günaltay Caddesi Sultan Sok Otobüs Durağı Erenköy Tren İstasyonu - Marmaray Bağdat Cad. Şaşkın bakkal Otobüs Durağı
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Erenköy Mah. Kadıköy / İstanbul
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine uzaklık 5 Km Erenköy tren istasyonuna ve Şemsettin Günaltay Caddesine uzaklık 200 Mt. Bağdat Caddesine. uzaklık 800 Mt.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır